Bulldogul
Bulldogul a fost folosit inițial pentru a conduce vite la piață și pentru a concura într-un sport sângeros numit bullbaiting. Astăzi, sunt însoțitori blânzi care iubesc copiii.
Chiar dacă aceștia sunt câini de rasă pură, îi puteți găsi în grija adăposturilor sau a grupurilor de salvare. Amintiți-vă să adoptați! Nu faceți cumpărături dacă doriți să aduceți un câine acasă.
O scurtă plimbare și un pui de somn pe canapea sunt doar viteza acestei rase de câini. Bulldogs se pot adapta bine la viața de apartament și chiar pot fi însoțitori grozavi pentru părinții de animale de companie începători. Sunt afectuoși cu toți membrii familiei și sunt pui de întreținere destul de redusă. Doar asigurați-vă că îi feriți de vreme extremă și, de asemenea, faceți-le suficient exercițiu, deoarece creșterea în greutate este un risc pentru acești câini care sunt fericiți să petreacă cea mai mare parte a zilei pe canapea.
Știați că fac mâncare pentru câini special pentru Bulldogs?
Mai multe despre această rasă
Ce au în comun Anglia, U.S Marines, Universitatea Yale, Universitatea din Georgia și zeci de alte școli? Câinele pe care l-au ales cu toții pentru a-și reprezenta personajele dure și tenace. Acel câine? Desigur, este Bulldogul!
Numit uneori Bulldog Englez sau Bulldog Britanic, rasa își are originea în Anglia și are un trecut sângeros. Descinde din lupta cu mastiff-uri care au fost aduse în Insulele Britanice de către romani și a fost folosit într-un sport sângeros numit bullbaiting. Astăzi, însă, Bulldogul seamănă doar puțin cu strămoșii săi ca înfățișare. Și toată ferocitatea pe care a dat-o în țarcuri? Plecată pentru totdeauna. În ciuda aspectului său încă feroce, ți-ar fi greu să găsești un câine cu o dispoziție mai dulce și mai iubitoare.
Bulldogs nu sunt niciodată confundați cu alte rase de câini. Sunt un câine de talie medie, cu un corp gros, jos. Capul lor cu bot scurt este masiv și pătrat. Au umeri și piept largi, cu membre groase și rezistente.
Deși Bulldogs sunt jos la pământ, ei sunt largi și musculoși. Capetele lor late au obrajii care se extind până în părțile laterale ale ochilor, iar pielea de pe frunți ar trebui să aibă riduri dense. Un buldog are buza superioară căzută și maxilarul inferior este sub, ceea ce înseamnă că dinții lui inferiori ies mai departe decât dinții de sus. Fălcile Bulldogului sunt masive și puternice, destinate să se prindă de adversarul său și să se țină.
Bulldogs au ochi rotunzi, întunecați. Urechile lor sunt mici și subțiri, îndoite înapoi ca un trandafir. Cozile lor scurte sunt purtate în jos.
Corpul musculos al Bulldogului îl face să aibă un mers distinctiv. Deoarece picioarele lui îndesate sunt așezate în fiecare colț al corpului, el se mișcă mai mult cu o clătinare decât cu o plimbare. Seamănă cu un fel de rostogolire laterală, cu articulații libere. Deoarece umerii lor sunt mult mai largi decât capetele din spate și au capete atât de mari încât este dificil pentru femele să crească pui fără asistență. Majoritatea trebuie să aibă operații cezariane pentru a-și naște puii, așa că creșterea unui Bulldog este o propunere costisitoare.
În ciuda reprezentărilor din desene animate cu ei ca câini feroce, Bulldogii de astăzi sunt crescuți pentru a fi afectuoși și amabili. Sunt, într-adevăr, hotărâți și curajoși, dar nu sunt gata să se lupte. Ei au adesea o demnitate calmă atunci când sunt maturi și, în timp ce sunt prietenoși și jucăuși, pot fi puțin încăpățânați și protectori cu familiile lor. Bulldogii iubesc oamenii. Ei caută oameni pentru atenție și nu se bucură de nimic altceva decât să stea lângă stăpânii lor și să sforăie în timp ce dorm cu capul în poală.
Din păcate, structura unică a corpului și a capului Bulldogului îl face predispus la probleme de sănătate, în special la dificultăți respiratorii și articulare. Pot deveni rapid supraponderali dacă nu fac suficientă mișcare. Prea multă greutate le stresează corpul și poate agrava problemele de sănătate existente.
Bulldogul este un câine popular în SUA, dar nu este pentru toată lumea. Este surprinzător de greu pentru dimensiunea lui, iar dacă trebuie să-l ridici poate fi o provocare. În interiorul casei, Bulldogs tind să fie inactivi, preferând să doarmă până când este timpul să mănânce din nou. Ei iubesc copiii, dar nu vă așteptați să petreacă ore întregi urmărind o minge sau alergând cu copiii în curtea din spate. Bulldogul tău se poate angaja într-o astfel de joacă pentru o vreme, dar apoi îl vei găsi înapoi lângă tine, mulțumit să privească lumea trecând și să te privească fericit cu acea față pe care doar o mamă – sau un fan devotat al Bulldogului – putea iubi.
Ești cel mai bun prieten al câinelui tău, iar casa ta este casa lui/ei! Fă-l/o fericit/ă!
„Un câine e singurul de pe lume care te iubește mai mult decât se iubește pe el însuși.” – Josh Billings
-
Hrană uscată pentru câini Ted, cu miel și orez
87.99 lei - 3 kg | 289.99 lei - 14 kg | 569.99 lei - 28 kg– sau abonează-te pentru 10% reducere -
Hrană uscată pentru câini Ted, cu carne de vită
87.99 lei - 3 kg | 289.99 lei - 14 kg | 569.99 lei - 28 kg– sau abonează-te pentru 10% reducere -
Hrană uscată hipoalergenică pentru câini Ted, cu miel (fără gluten de grâu si fără carne de pui, formulă premium)
109.99 lei - 3 kg | 299.99 lei - 10 kg | 579.99 lei - 20 kg– sau abonează-te pentru 10% reducere -
Hrană uscată hipoalergenică pentru câini Ted, cu somon (fără gluten de grâu si fără carne de pui, formulă premium)
109.99 lei - 3 kg | 299.99 lei - 10 kg | 579.99 lei - 20 kg– sau abonează-te pentru 10% reducere
Bulldogul
Repere
- Bulldogs pot fi încăpățânați și leneși. Bulldogul tău matur poate să nu fie foarte entuziasmat de a merge la plimbare, dar este important să facă exerciții fizice în fiecare zi pentru a-l menține în formă.
- Bulldogii nu pot tolera căldura și umiditatea. Când Bulldogul tău este în aer liber, urmărește-l cu atenție pentru semne de supraîncălzire și du-l imediat înăuntru dacă începe să manifeste suferință. Unii oameni pun bazine de joacă pentru copii pline cu apă într-un loc umbrit pentru ca Bulldogii lor să se întindă atunci când vremea este caldă și toată lumea este afară. Cu siguranță sunt câini de casă și nu ar trebui să trăiască în aer liber tot timpul.
- Bulldogii sunt sensibili la vremea rece.
- Bulldogii șuieră, pufnesc și sforăie. De asemenea, sunt predispuși la apnee în somn.
- Bulldogii sunt cunoscuți pentru că au flatulență. Dacă această problemă pare excesivă în cazul dumneavoastră, discutați cu medicul veterinar.
- Nasurile scurte ale buldogilor îi fac predispuși la o serie de afecțiuni respiratorii.
- Bulldogs pot avea nările ciupite, fapt care le îngreunează respirația și pot necesita o intervenție chirurgicală pentru a le corecta.
- Bulldogii sunt mâncători lacomi și vor mânca în exces dacă au ocazia. Deoarece se îngrașă ușor, pot deveni rapid obezi dacă nu le monitorizezi aportul alimentar.
- Din cauza dimensiunii capului, Bulldogs au dificultăți în a naște. Majoritatea au nevoie de cezariană pentru a-și naște puii. Nu este recomandat crescătorilor fără experiență să încerce să le crească.
- Ca o rasă cu nas scurt, Bulldogs sunt sensibili la anestezie. Asigurați-vă că discutați cu medicul veterinar despre acest lucru înainte de efectuarea oricăror intervenții chirurgicale.
- Pentru a obține un animal de companie sănătos, nu cumpărați niciodată un cățel de la un crescător din curte, o fabrică de cățeluși sau un magazin de animale de companie. Găsiți un crescător de renume care își testează câinii de reproducție pentru condițiile genetice de sănătate și temperamentul bun.
Personalitate
Sociabil și dulce, dar cu o reputație de curaj care îl face un excelent câine de pază, Bulldogul este un iubitor, nu un luptător. Este mai demn decât plin de viață și are o fire amabilă, deși uneori încăpățânată. Bulldogul este prietenos și ușor; se înțelege cu toată lumea. Poate fi un învățător lent, dar odată ce știe ceva, îl înțelege definitiv. Bulldogii nu tind să fie lătrători. De obicei, doar aspectul lor este suficient pentru a speria intrușii.
Temperamentul este afectat de o serie de factori, inclusiv ereditatea, antrenamentul și socializarea. Cățeii cu temperamente drăguțe sunt curioși și jucăuși, dispuși să se apropie de oameni și să fie ținuți de ei. Alegeți cățelușul de la mijlocul drumului, nu cel care își bate colegii sau cel care se ascunde în colț. Întâlnește întotdeauna cel puțin unul dintre părinți – de obicei mama este cea care este disponibilă – pentru a te asigura că au temperamente drăguțe cu care te simți confortabil. Întâlnirea cu frații sau alte rude ale părinților este de asemenea utilă pentru a evalua cum va fi un cățel când va crește.
Ca orice câine, buldogii au nevoie de socializare timpurie – expunere la mulți oameni, priveliști, sunete și experiențe diferite – când sunt tineri. Socializarea vă ajută să vă asigurați că cățelul dumneavoastră Bulldog crește pentru a deveni un câine complet. Să-l înscrii la o clasă de grădiniță pentru cățeluși este un început excelent. Invitarea vizitatorilor în mod regulat și plimbările în parcuri aglomerate, magazine care permit câinii și plimbări pe îndelete pentru a întâlni vecinii îl vor ajuta, de asemenea, să-și perfecționeze abilitățile sociale.
Sănătate
Ca toate rasele, Bulldogs sunt predispuși la anumite boli și afecțiuni. Nu toți Bulldogii vor avea una sau toate aceste boli, dar este important să fii conștient de ele, astfel încât să poți fi informat atunci când intervieviți crescătorii și să știți ce să căutați de-a lungul vieții Bulldogului dumneavoastră.
Cumpărarea de la un crescător responsabil vă va ajuta să vă asigurați că obțineți cel mai sănătos Bulldog posibil. Un cățel de la un crescător de Bulldog reputat va fi vaccinat și deparazitat înainte de a-l duce acasă. Crescătorii responsabili folosesc numai câini sănătoși din punct de vedere fizic, maturi (cel puțin 2 ani sau mai mult) și își testează efectivul de reproducție pentru boli genetice relevante pentru rasă.
Ambii părinți ar trebui să aibă autorizații de sănătate, documente care să ateste că un câine a fost testat și eliberat de o anumită afecțiune. La Bulldogs, ar trebui să vă așteptați să vedeți autorizații de sănătate de la Fundația Ortopedică pentru Animale pentru șolduri, cot și genunchi și de la Fundația Canine Eye Registry (CERF), care atestă că ochii sunt normali.
Autorizațiile sanitare nu se eliberează câinilor cu vârsta mai mică de 2 ani. Asta pentru că unele probleme de sănătate nu apar până când un câine ajunge la maturitatea deplină. Din acest motiv, este adesea recomandat ca câinii să nu fie crescuți până la vârsta de doi sau trei ani.
În general, Bulldogs pot avea o mulțime de probleme de sănătate. Sunt câini minunați, dar asigurați-vă că sunteți dispus să le monitorizați îndeaproape sănătatea și că vă puteți permite orice tratament medical de care ar putea avea nevoie. Următoarele condiții pot afecta Bulldogs:
Ochi de cireș: Aceasta este o afecțiune în care glanda de sub pleoapa a treia iese și arată mai degrabă ca o cireașă în colțul ochiului. Este posibil ca medicul veterinar să aibă nevoie să îndepărteze glanda.
Ochi uscat: Această afecțiune este cauzată atunci când producția naturală de lacrimi este inadecvată. Semnele includ un aspect uscat sau ceață albastră pentru ochi. Veterinarul dumneavoastră poate efectua un test pentru a determina dacă Bulldog-ul dumneavoastră are ochi uscați și vă poate prescrie medicamente pe care le puteți administra pentru a ameliora durerea din această afecțiune.
Entropion: Aceasta este o afecțiune în care genele se întorc spre interior și se freacă de ochi, provocând iritații. Poate necesita o intervenție chirurgicală pentru a corecta.
Strănut inversat: aceasta nu este cu adevărat o problemă de sănătate, dar apare în general atunci când lichidele nazale picură pe palatul moale al Bulldogului, determinând închiderea acestuia. De asemenea, poate apărea atunci când Bulldog-ul tău ia ceva în nas. Sună mult mai rău decât este. Încearcă să-ți calmezi Bulldogul mângâindu-l pe gât și asta ar trebui să treacă repede.
Sindromul brahicefalic: această tulburare se găsește la câinii cu cap scurt, nări înguste sau palate moi alungite. Căile lor respiratorii sunt obstrucționate în grade diferite și pot provoca orice, de la respirație zgomotoasă sau grea până la colapsul total al căilor respiratorii. Câinii cu sindrom brahicefalic forfăn și pufnesc de obicei. Tratamentul variază în funcție de severitatea afecțiunii, dar include terapie cu oxigen, precum și intervenții chirurgicale pentru lărgirea nărilor sau scurtarea palatului.
Tremurături din cap. Aceasta seamănă cu o potrivire, dar afectează doar capul. Este văzută ca o clătinare involuntară a capului dintr-o parte în alta sau în sus și în jos. Uneori, acest lucru este violent. Acest câine pare să fie conștient de ceea ce se întâmplă. Poate fi legat de stres și scăderea zahărului din sânge. Crescătorii sugerează adesea să dai câinelui tău niște miere pentru a aduce înapoi nivelul zahărului din sânge sau să-i distragi atenția pentru a opri tremuratul. Dacă tremuratul nu pare să aibă legătură cu stresul sau supraexcitarea, ar trebui să îl duceți la veterinar cât mai curând posibil pentru a vă asigura că nu are dureri.
Râie demodectică. Se mai numește și demodicoză. Toți câinii poartă un pasager mic numit acarian demodex. Mama transmite acest acarian puilor ei în primele zile de viață. Acarianul nu poate fi transmis la oameni sau chiar la alți câini – doar mama poate „dărui” acești acarieni puilor ei. Acarienii Demodex trăiesc în foliculii de păr și, de obicei, nu provoacă probleme. Dacă Bulldog-ul tău are un sistem imunitar slăbit sau compromis, totuși, el poate dezvolta raie demodectică. Raia poate fi localizată sau generalizată. În formă localizată, pe cap, gât și picioarele anterioare apar pete de piele roșie, solzoasă, cu căderea părului. Este considerată o boală a cățelului și adesea se limpezește de la sine. Oricum ar trebui să vă duceți câinele la veterinar, deoarece acest lucru se poate transforma în forma generalizată a râiei demodectice. (Ganglionii limfatici măriți sunt adesea un semn că acest lucru se va întâmpla.)
Răia demodectică generalizată acoperă întregul corp și afectează cățeii mai în vârstă și câinii adulți tineri. Câinele dezvoltă pielea pete, pete chelie și infecții ale pielii pe tot corpul. Câinii care dezvoltă demodicoză localizată sau generalizată nu ar trebui să fie crescuți, deoarece afecțiunea este considerată a avea o componentă genetică.
Displazie de șold. Aceasta este o afecțiune ereditară în care osul coapsei nu se potrivește perfect în articulația șoldului. Majoritatea bulldogilor par să aibă displazie de șold pe baza radiografiei șoldului, doar pentru că au tendința de a avea în mod natural articulații superficiale ale șoldului, dar este neobișnuit ca aceștia să aibă probleme asociate cu șchiopătura, cu excepția cazului în care li se permite să devină supraponderali sau să facă exerciții fizice. mult în perioada lor de creștere rapidă. Dacă Bulldog-ul tău este diagnosticat cu displazie de șold, cere o a doua opinie și analizează alte opțiuni de tratament, cum ar fi suplimentele, înainte de a fi de acord cu operația.
Probleme cu coada. Unii Bulldogi au cozi cu șuruburi, cozi inversate sau alte tipuri de cozi „strânse” care le pot provoca unele probleme ale pielii. Ar trebui să păstrați coada buldogului curată și uscată pentru a preveni infecția.
Luxație patelară. Cunoscută și sub denumirea de „sufocături alunecate”, aceasta este o problemă comună la câinii de talie mică. Este cauzată atunci când rotula, care are trei părți – femurul (osul coapsei), rotula (genunchier) și tibia (vițel) – nu este aliniată corespunzător. Acest lucru provoacă șchiopătare în picior sau un mers anormal, un fel ca o săritură sau un hop. Este o afecțiune care este prezentă la naștere, deși nealinierea sau luxația reală nu apare întotdeauna decât mult mai târziu. Frecarea cauzată de luxația rotuliană poate duce la artrită, o boală degenerativă a articulațiilor. Există patru grade de luxație rotuliană, variind de la gradul I, o luxație ocazională care provoacă șchiopătare temporară în articulație, până la gradul IV, în care răsucirea tibiei este severă și rotula nu poate fi realiniată manual. Acest lucru îi conferă câinelui un aspect cu picioare înclinate. Gradele severe de luxație rotuliană pot necesita reparații chirurgicale.
Îngrijire
Bulldogs sunt inactivi în interior și nu necesită multă mișcare (deși trebuie plimbați în fiecare zi pentru a nu se îngrașa). Sunt câini de interior și preferă un stil de viață relaxat. După aproximativ 15 minute de joc, sunt gata de un pui de somn. Acest nivel de energie scăzut până la moderat face ca Bulldog-ul să fie potrivit pentru orice tip de casă, de la un apartament la o casă cu curte. Poți să-l scoți pe Bulldog la o plimbare de o milă sau două în partea răcoroasă a zilei, dar el va fi la fel de fericit cu o scurtă plimbare în sus și în jos pe strada ta.
Din cauza feței lor împinse, Bulldogs nu se descurcă bine pe vreme extrem de caldă (sau rece). Respiră greu când sunt fierbinți și nu disipă bine căldura. Sunt deosebit de sensibili la insolație. O jumătate de oră în aer liber la temperaturi de 85 de grade îi poate ucide. Oferă-i un mediu cu aer condiționat și multă apă proaspătă. De asemenea, buldogii nu sunt înotători. Capetele lor masive îi trag drept în jos. Dacă aveți o piscină, un centru spa sau un iaz, protejați-vă Bulldog-ul.
Este puțin probabil ca Bulldogul să fie o vedetă a ascultarii, dar odată ce învață ceva, nu-l uită niciodată. El învață cel mai bine prin sesiuni de antrenament distractive care implică repetare și întărire pozitivă prin recompense alimentare și laude.
Hrănire
Cantitate zilnică recomandată: 1/2 până la 2 căni de hrană pentru câini de înaltă calitate pe zi, împărțite în două mese.
Cât de mult mănâncă câinele tău adult depinde de mărimea, vârsta, corpul său, metabolismul și nivelul de activitate. Câinii sunt indivizi, la fel ca oamenii, și nu toți au nevoie de aceeași cantitate de hrană. Este aproape de la sine înțeles că un câine extrem de activ va avea nevoie de mai mult decât un câine de canapea. Calitatea hranei pentru câini pe care le cumpărați face, de asemenea, o diferență – cu cât hrana pentru câini este mai bună, cu atât va merge mai departe spre hrănirea câinelui și cu atât mai puțin va trebui să o scuturați în bolul câinelui.
Este ușor să supraalimentezi un Bulldog, dar obezitatea îi poate stresa articulațiile, așa că nu ar trebui să i se permită să se îngrașe. Păstrează-ți Bulldog-ul adult în formă, măsurându-i mâncarea și hrănindu-l de două ori pe zi, în loc să lași mâncarea tot timpul la îndemână. Dacă nu ești sigur dacă este supraponderal, dă-i testul practic. Pune-ți mâinile pe spatele lui, degetele mari de-a lungul coloanei vertebrale, cu degetele întinse în jos. Ar trebui să-i poți simți, dar să nu-i vezi coastele fără a fi nevoie să apeși puternic. Dacă nu poți, are nevoie de mai puțină mâncare și de mai multă mișcare.
Pentru mai multe despre hrănirea Bulldogului dumneavoastră, consultați regulile noastre pentru cumpărarea hranei potrivite, hrănirea cățelușului și hrănirea câinelui adult.
Culoarea hainei și îngrijirea
Blana Bulldogului tău trebuie să fie dreaptă, scurtă, cu textura fină, netedă și lucioasă. Are pielea moale, mai ales pe cap, gât și umeri. Capul său este acoperit de riduri grele și are două pliuri libere la gât (de la maxilar la piept) pentru a forma ceea ce se numește pufocă.
Bulldogii vin într-o varietate de culori: tigrat roșu; toate celelalte tiguri; alb solid; roșu solid, căpriu sau puf (crem pal până la căpriu deschis, galben pal sau galben roșu; și piebald (pete mari de două sau mai multe culori). Negrul solid nu este obișnuit și nu este foarte admirat.
Periați blana netedă, fină și cu păr scurt a Bulldogului o dată pe săptămână cu o perie cu peri fermi. Ștergeți-i fața cu o cârpă umedă în fiecare zi, având grijă să curățați interiorul ridurilor. Asigurați-vă că ați uscat complet interiorul ridurilor după ce au fost spălate. Unii oameni sugerează ștergerea ridurilor cu șervețele pentru bebeluși care conțin lanolină și aloe vera. Dacă pielea Bulldogului este iritată în interiorul ridurilor, cereți-vă medicului veterinar să vă recomande un unguent calmant. După ce ați curățat ridurile, spălați nasul Bulldog-ului și aplicați vaselina pe el pentru a-l menține moale și pentru a preveni uscarea.
Bulldogul este o rasă medie în ceea ce privește cantitatea de păr. Dacă vă puteți face timp să-l periați mai mult de o dată pe săptămână, va ajuta la reducerea cantității de păr care ți se pune pe haine și pe mobilier.
Alte nevoi de îngrijire includ îngrijirea unghiilor și igiena dentară. Tăiați unghiile unui Bulldog o dată sau de două ori pe lună. Dacă auzi clic pe podea, sunt prea lungi. Cu cât vă prezentați mai devreme Bulldog-ul la tunderea unghiilor, cu atât experiența este mai puțin stresantă pentru amândoi.
Periați dinții de cel puțin două sau trei ori pe săptămână – zilnic este mai bine – pentru a îndepărta tartrul și bacteriile. Începe când cățelul tău este mic, așa se va obișnui.
În timp ce îi îngrijiți, verificați dacă există răni, erupții cutanate sau semne de infecție, cum ar fi roșeață, sensibilitate sau inflamație pe piele, la urechi, nas, gură și ochi și pe picioare. Urechile ar trebui să aibă un miros ok, fără prea multă ceară sau murdărie în interior, iar ochii trebuie să fie limpezi, fără roșeață sau scurgere. Examenul dumneavoastră săptămânal atent vă va ajuta să identificați din timp potențialele probleme de sănătate.
Copiii și alte animale de companie
Temperamentul său amabil și volumul său fac din Bulldog un companion excelent pentru copii, chiar și pentru cei mici. Un Bulldog va suporta multe din copilărie, deși nu ar trebui să fie nevoit, și va pleca dacă s-a săturat să fie chinuit.
Învățați întotdeauna copiii cum să abordeze și să atingă câinii și supravegheați întotdeauna orice interacțiune dintre câini și copiii mici pentru a preveni orice mușcătură sau smulgerea urechilor sau a coadă din partea oricărei părți. Învață-ți copilul să nu se apropie niciodată de niciun câine în timp ce acesta doarme sau mănâncă sau să încerce să ia mâncarea câinelui. Niciun câine nu trebuie lăsat nesupravegheat cu un copil.
Cu natura lor pacifică, Bulldogs se înțeleg bine și cu alte animale de companie, câini și pisici. Totuși, ei pot fi mai puțin sociabili cu câinii ciudați.
Procesul nostru excelent de fabricare păstrează în totalitate puterea naturii
Mâncarea noastră nu conține aditivi artificiali, ingrediente nedorite. Dezvoltat pentru câinii de dimensiuni medii și mari.
-
Hrană uscată hipoalergenică pentru câini Ted, cu miel (fără gluten de grâu si fără carne de pui, formulă premium)
109.99 lei - 3 kg | 299.99 lei - 10 kg | 579.99 lei - 20 kg– sau abonează-te pentru 10% reducere -
Hrană uscată pentru câini Ted, cu miel și orez
87.99 lei - 3 kg | 289.99 lei - 14 kg | 569.99 lei - 28 kg– sau abonează-te pentru 10% reducere -
Hrană uscată hipoalergenică pentru câini Ted, cu somon (fără gluten de grâu si fără carne de pui, formulă premium)
109.99 lei - 3 kg | 299.99 lei - 10 kg | 579.99 lei - 20 kg– sau abonează-te pentru 10% reducere -
Hrană uscată pentru câini Ted, cu carne de vită
87.99 lei - 3 kg | 289.99 lei - 14 kg | 569.99 lei - 28 kg– sau abonează-te pentru 10% reducere
Am fost deja evaluați de peste 1.000 de ori
Aici puteți citi cele mai recente 20 de recenzii ale tuturor produselor noastre.
Mancare pe care catelul meu o mănâncă cu placere și fără probleme a avea vreo problema Verified review - view original sunt foarte delicioase doar ca bobitele sunt cam mari pentru fetita mea coker spaniel . Verified review - view original
Ești curios și despre alte rase de câini?
Am colectat cele mai populare rase de câini pentru tine și le-am caracterizat pe toate așa cum se arată mai sus. Labrador, husky siberian, ciobănesc german, beagle, yorkie sau chihuahua... am încercat să scriem ceva unic despre toate acestea.
American Staffordshire Terrier
prezentarea câinelui
Bichon havanese
prezentarea câinelui
Border Collie
prezentarea câinelui
Buldog francez
prezentarea câinelui
Bulldogul
prezentarea câinelui
Cane Corso
prezentarea câinelui
Ciobănesc German
prezentarea câinelui
Golden retriever
prezentarea câinelui
Husky Siberian
prezentarea câinelui
Labrador Retriever
prezentarea câinelui
Puli
prezentarea câinelui
Rottweiler
prezentarea câinelui
Teckel
prezentarea câinelui
Vizsla
prezentarea câinelui
Livrare următoarea zi
Dacă plasezi comanda înainte de amiază, pachetul va ajunge chiar a doua zi și poate ateriza imediat în castronul câinelui tău. Nu uita, noi livrăm oriunde în România!
Ingrediente premium
Materiile prime pentru toate produsele noastre provin de la fermieri acreditați. Pentru noi, siguranța câinelui tău este cea mai importantă! Convinge-te singur!
Ai vreo întrebare sau nelămurire?
Scrie-ne pe Facebook sau sună-ne.